De Klussenier Marco Leen

De Klussenier Marco Leen
De Klussenier Marco Leen

Renoirstraat 46
1328 PP Almere

Dien uw aanvraag in »

036 526 10 17
06 4230 1401
marcoleen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68308418

Even voorstellen

Mijn naam is Marco Leen en samen met mijn partner Wendy en onze kinderen woon ik in Almere. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Met ruim 12 jaar ervaring als timmerman voor grote projecten, ben ik de laatste jaren toch aan de slag gegaan bij de KLM. Naast mijn werk bleef ik wel klussen en verbouwen. Niet alleen bij ons thuis maar ook bij familie, vrienden, bekenden en onbekenden. Niet meer de grote projecten maar gewoon de badkamer en keuken verbouwingen, onderhouds- en renovatiewerk bij de mensen thuis. De drang om hier mijn werk van te maken werd steeds groter. Toen ik de franchiseorganisatie De Klussenier tegenkwam was de ik direct geïnteresseerd en besloot mijn eigen klusbedrijf te starten.

Heeft u een verbouwing gepland staan en bent u op zoek naar een klusbedrijf? Ik help u graag verder. U kunt mij inschakelen voor het renoveren van de badkamer en toilet en het verbouwen van allerlei ruimtes in de woning naar bijvoorbeeld een slaapkamer of werkkamer. Maar ook voor de plaatsing van keukens, timmerwerk en onderhoudswerk kunnen klanten bij mij terecht. En voor diverse werkzaamheden in de tuin zoals tuinontwerp en -aanleg, de realisatie van een carport, tuinhuisje, pergola of schutting. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen.

Door mijn vakmanschap en professionele instelling kan ik uw verbouwing van aanvraag tot oplevering voor u realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Almere voor:

  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Zolder verbouwen
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
 
Loading...